Hands On Learning

2-DAAGSE COMPOSIETTRAINING Master

December 6, 2018

Price: 449,00

DetailsInstructorLocationRequest InformationRegister

Het uitgangspunt van deze training is het tandtechnisch aspect. Er wordt vooral veel aandacht besteed aan specifieke opbouwtechnieken om tot een mooi esthetisch resultaat te komen.

Tijdens de training wordt gewerkt met de GC composieten, die in alle  opzichten beantwoorden aan de wens om natuuranaloog op te bouwen. Samen vormen zij een compleet systeem waarmee iedere ‘witte’ en ‘roze’ esthetiek te verwezenlijken is.

TRAINING MODULE MASTER

Deze module richt zich met name op restauraties in zowel anterieur als posterieur gebied. Er is aandacht voor de morfologie en de kleuropbouw in bijvoorbeeld een klasse I (inclusief een knobbelopbouw) en een  diasteemsluiting in het front, dwerglateralen, gebruik van  glasvezelversterking.

De training bevat een theoretisch deel en een hands-on deel. Tijdens het hands-on deel is er de mogelijkheid tot gebruik van composiet met  vitacodering (G-ænial) of eigen kleurensysteem (Essentia).

INHOUD MODULE MASTER

Polychromatische opbouw van een frontelement door middel van speciale effecten om de individuele esthetiek te verbeteren

  • Maskeren van sterke verkleuringen
  • Knobbelvervaardiging in posterior gebied
  • Toepassen van glasvezelversterking in zowel anterior als posterior gebied
  • Morfologische uitbouw van dwerglateralen

INFO

De training vindt plaats op de GC Campus in Leuven. Gedurende de dag zijn er koffie- en theepauzes en wordt u een lunch aangeboden. Aan het einde van de eerste dag kunt u deelnemen aan een gezamenlijk diner. Indien gewenst kan  een hotelovernachting in het centrum voor u worden gereserveerd.

Related Downloads
https://campus.gceurope.com/wp-content/uploads/2018/07/Programma-Module-Master-2018.pdf

Stephane Browet geboren in 1972 in Asse, België. Afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Brussel in 1995 waar hij nadien een 2 jaar durende opleiding Esthetische Tandheelkunde volgde. Sindsdien werkzaam in een groepspraktijk in Brussel waar hij Algemene Tandheelkunde beoefent met een bijzondere interesse in restoratieve en prothetische tandheelkunde. Nationaal en internationaal spreekt hij over rubberdam isolatie, microscope enhanced dentistry, composiet anterieur en posterieur, restoratieve & prothetische tandheelkunde en praktijk management.

 

GC Europe Campus
Interleuvenlaan 33
3001 LEUVEN
BELGIE

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.